Ekonomična mobilna celica s kolaborativnim robotom za avtomatizirano strego obdelovalnih strojev


Proizvodna podjetja želijo povečati učinkovitost, zato v proizvodni proces vse pogosteje vključujejo sodelujoče robote. S tem pridobijo vse prednosti, ki jih prinaša avtomatizacija strege in logistike. BTS Company je za ta namen razvil mobilni celici MC100 in MC200.

Mobilna celica z kolaborativnim robotom povečuje učinkovitost in fleksibilnost v proizvodnji ter omogoča, da robotizirana strega avtonomno izvaja proizvodnjo manjših serij, na primer pri dodatnih naročilih. Kompaktna in mobilna zasnova robotske celice ponuja največjo prilagodljivost pri proizvodnji in dostop do proizvodnih strojev. Zato smo za ta namen razvili lastno mobilno celico z kolaborativnim robotom v dveh osnovnih izpeljankah MC100 in MC200.

BTS mobilna celica za strego cnc stroja

Mobilna celica je zasnovana za strego pri obdelovalnih strojih, razrezu, raziglevanju, brušenju, poliranju in varjenju. Celica je sestavljena iz kolaboratvinega robota, bazne postaje in transportnih ali stacionarnih zalogovnikov. Trenutno na celico vgrajujemo kolaborativne robote Hanhwa HCR z nosilnostjo 3 kg, 5 kg ali 12 kg.

Pri mobilni celici MC100 je logistika zasnovana za ročno strego transportnih zalogovnikov, med tem ko je pri mobilni celici MC200 logistika zasnovana za avtomatizirano strego z avtonomnimi mobilnimi roboti AMR MIR250.

MC100 MC200  

 

mobilna celica sestava


Bazna postaja je sestavljena iz osnovnega ogrodja na katerega je pritrjen kolaborativni robot z robotskim krmilnikom. Opremljena je s sistemom za pozicioniranje in priklop zalogovnika. Bazno postajo je mogoče nadgraditi s številnimi opcijami.

S pomočjo ročnega paletnega viličarja, je možno mobilno celico prestavljati na katero koli delovno mesto v proizvodnji.
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se