Kawasaki Roboticswww.kawasakirobot.de

Kawasakijevi roboti so dizajnirani kot direkten odgovor na potrebe naših kupcev, skupaj obsegajo preko 50 variacij v moči, dosegu in natančnosti. Modulna gradnja omogoča kupcu izbiro glede na aplikacijo. Z uporabo majhnih mas in visokih moči motorjev so Kawasakijevi roboti zmožni hitrih gibov, kar zmanjšuje proste čase procesa, zavzemajo malo prostora in omogočajo lahek dostop do obdelovancev.

RS Serija  
Nova serija robotov RS je zasnovana na 40 letnih izkušnjah pri izdelavi robotov. Kompaktno izdelana roka in lahka izvedba omogoča visoke hitrosti in večjo natančnost. Signalni kabli in pnevmatski vodi so speljani v roki robota RS z enostavnim priklopom prijemala. Robota krmili novi E-kontroler z novo uporabniku prijazno upravljano konzolo. Na voljo v območju nosilnosti od 3 do 80 kg.
 
   
Povezava do proizvajalca Kawasaki Robotics:  
 
   
PRIMERI APLIKACIJ Z UPORABO ROBOTOV KAWASAKI  >>
 
   
   


 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se