Spoštovani partner,


sodelovanje z BTS Company vam zagotavlja številne prednosti. Nudimo celovite rešitve s področja orodja, cnc strojev, robotizacije in servisa. Naše reference so številni projekti strojne obdelave in avtomatizacije v industriji.  Z BTS celovitimi rešitvami boste na enem mestu pridobili najnovejše tehnologije s področja strojne obdelave. Povečali boste učinkovitost obdelave in svojo konkurenčno prednost.

 Celovite rešitve

   
     

V BTS Company nudimo celovito rešitev od izbire kakovostnega rezilnega orodja, svetovanje pri izbiri stroja in opreme, izdelave vpenjalnega sistema,  tehnologijo obdelave, meritve na obdelovancu, logistiko in namestitev cnc strojev, izobraževanje uporabnikov cnc strojev in servis cnc strojev.

 
     

 Kakovostno orodje in sodobni cnc stroji

 
Zastopamo preko 30 svetovno znanih blagovnih znamk orodja in strojev. Visoko-kakovostno orodje vam zagotavlja krajše obdelovalne čase, manj zastojev in zato nižje stroške izdelave.
  obdelava na cnc strojih
     

 Svetovanje in pomoč pri tehnoloških vprašanjih

 

Ekipa tehnologov vam je vsak dan na razpolago. Svetovali vam bomo pri izbiri ustreznega orodja in parametrih obdelave.

 


  bts-svetovanje
     

 Tehnologija obdelave

   
     
V BTS Company nudimo izdelavo projektov, ki ustrezajo vašim zahtevam.
Projekt lahko vsebuje CAD konstruiranje, tehnološko svetovanje pri izbiri orodja, konstrukcijo vpenjalnih naprav, pomoč pri izbiri cnc stroja in opreme, izračun obdelovalnih časov, izdelavo in meritve na prototipu, instalacijo robotov za strego...        več o tem >>
  cnc tehnologija
     

 Avtomatizacija

   
     
V BTS Company nudimo poleg cnc strojev  in opreme tudi projekte avtomatizacije strege z roboti  Kawasaki Robotics in sodelujočimi roboti Hanwa.
več o tem  >>
  BTS mobilna celica
     

 Meritve strojev

   
     
Opravljamo meritve na obdelovalnih strojih, kot so ballbar test za analizo natančnosti sledenja konturam pri CNC obdelovalnih strojih, meritve geometrije stroja, meritve vibracij na strojih ...   meritve cnc strojev
     

 Demo center

   
     
V BTS Company vam je na voljo sodobno opremljen Demo center, kjer si lahko ogledate nova orodja in stroje:
  • CNC stružnice
  • CNC obdelovalne centre
  • CNC erozijo
  • robote
  • tračne žage
  • merilne naprave ...             več o tem >>
  BTS demo center
     

 Seminarji

   
     
V BTS Company pripravljamo seminarje s področja vrtanja, vrezovanja navojev, rezkanja in CNC strojev. Na seminarjih predstavimo najnovejše rezilno orodje, tehnologijo obdelave in CNC stroje.

V Demo centru predstavimo praktični prikaz uporabe orodja na CNC strojih.    več o tem >>
  BTS seminar
     

 Sejmi

   
     
BTS Company razstavlja orodje in stroje na sejmih v Sloveniji in v tujini. Na razstavnih prostorih si lahko ogledate nova orodja in prikaz različnih aplikacij na novih modelih CNC strojev.

Veseli bomo vašega obiska.         več o tem >>
  BTS sejem formatool
     

 Servis strojev

   
     
BTS servis strojev sestavlja ekipa 14 izkušenih serviserjev in tehnologov. Opremljeni smo z vrhunskimi aparaturami za merjenje vibracij ter balansiranje. S paketi servisnihi storitev  vam pomagamo povečati učinkovitost proizvodnje, razpoložljivost strojev in zmanjšati nepotrebni izmet. Z daljinskim priklopom na CNC stroj omogočamo znižanje stroškov popravil.                                              več o tem >>   Servis cnc strojev
     

 Prodajna in servisna mreža

   
     
BTS Company ima prodajno in servisno mrežo v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini in Srbiji. Na teh trgih vam dobavljamo orodje, stroje in opremo ter vršimo servis na strojih.   Bts Company podjetja
  
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se