Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike
14.10.2022
DMSW rezkalne glave za visoke odvzeme materiala, ultra visoki pomiki fz do 3,5 mm/z ali majhni pomiki in globina ap do 3mm.
WNMU 6-robna ploščica za ekonomično obdelavo. Univerzalna kvaliteta ACU2500 (P/M/K/S) in ACP2000, ACP3000, ACK2000, ACK3000.

 

Obdelava z rezkalno glavo pri dolžinah izpetja do 7D, analiza vibracij pri obdelavi in hrapavosti obdelane površine.


spletna predstavitev >>
 
 
Doosan Machine Tools ima novo ime DN Solutions
26.05.2022
Podjetje Doosan Machine Tools je v 50 letih obstoja neprestano raslo. Poganjale so ga nenehne inovacije in duh sprejemanja novih izzivov. Danes so v Doosanu kot vodilnem proizvajalcu v svetovni industriji obdelovalnih strojev še izboljšali zadovoljstvo strank. Postali so konkurenčni na visokotehnoloških področjih zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim, raziskavam in razvoju ter nenehnemu odzivu na potrebe hitro spreminjajočih se svetovnih trgov.
 
Pod novim imenom DN Solutions, Doosan Machine Tools zdaj začenja novo pot skupaj z DN Automotive, globalnim proizvajalcem z 50-letno zgodovino. Stopili so v zvezo s korporacijo DTR Automotive in postali del skupine DN Solutions (
www.dn-solutions.com); njen sestavni del na področju mehanske obdelave.
 
Z 2. junijem 2022 Doosan machine tools spreminja svoje ime v DN Solutions, prizadevali si bodo narediti korak naprej, da postanejo vodilni na področju integrirane proizvodne tehnologije, ki presega le obdelovalne stroje. DN Solutions se zavezuje k utrjevanju zaupanja s partnerji ter nadaljnji krepitvi konkurenčnosti izdelkov in storitev.

Če potrebujete kakršnokoli dodatno pojasnilo ali podatek, nas prosim kontaktirajte.
več o tem>>
 
 
B2B spletna trgovina v nadgradnji 18.5.22
18.05.2022

19.5.22
Delovanje B2B spletne trgovine je ponovno vzpostavljeno.
Hvala za raumevanje.
BTS Company

18.5.22
B2B spletna trgovina trenutno ne deluje. V teku je nadgradnja na novo verzijo.
Informacije o delovanju B2B: T. 01 5841 500
Hvala za raumevanje.

 
 
ADO-Micro svedri za visoko-učinkovito vrtanje majhnih premerov
01.03.2022
ADO-Micro svedri iz karbidne trdine s kanali za hlajenje so najnovejši predstavniki OSG-jevih mikro svedrov. V kategorijo mikro svedrov uvrščajo svedre do premera 2 mm. Pri ADO-Micro ne gre samo za dimenzijsko razširitev ADO serije, saj so geometrijsko drugače zasnovani, z njimi lahko vrtamo tudi inox, ki ga pokrivajo svedri ADO-SUS.

Na voljo so ADO-Micro svedri za globine vrtanja 2D, 5D, 12D, 20D in 30D. Uvodni del ADO-Micro svedra ima dvojni vodilni rob. Ta prispeva k boljši vodljivosti svedra. Izvrtina je pri dvojnem vodilnem robu bolj ravna in gladka kot pri svedrih z enojnim vodilnim robom. Po uvodnem delu svedra je nato hrbtni vodilni rob odbrušen, kar olajša odvod mikro odrezkov iz tega območja. Mikro odrezki se namreč pri majhnih premerih hitro nakopičijo po obodu in povzročijo nenaden lom svedra.

Sveder ima povečane kanale za hladilno-mazalno tekočino. Učinkovitost hlajenja so izboljšali z votlim zadnjim delom stebla, ki preide v kanala za hlajenje. Pretočno hitrost so s tem uspeli povečati do 40%. Večji pretok hladilne tekočine znatno pripomore k učinkovitemu odvodu odrezkov iz izvrtine in izboljša hlajenje na rezilnem robu. Rezilna robova sta zelo ostra, na vhodu in izhodu iz izvrtine se zato tvori manj igle kot pri običajnih svedrih. Pri vrtanju nastajajo kratki in zaviti odrezki enakomernih dolžin. Prevlečeni so z IchAda prevleko, ki je zelo gladka in odporna na obrabo. Vse našteto pripomore k stabilnosti procesa in visoki učinkovitosti vrtanja majhnih izvrtin.

Pri konkurenčnih svedrih običajno globoke izvrtine vrtamo postopoma v več prehodih, pri izvleku svedra se namreč vsakokrat odstranijo zastali odrezki. OSG pa je z razvojem ADO-Micro dosegel vrtanje celotne globine v enem prehodu. S tem je skrajšal čas vrtanja globokih izvrtin do 90%. Uporaba Ado-Micro svedrov je zato zelo ekonomična.

Ker so kanali za hlajenje izredno tanki priporočajo uporabo filtra za hladilno-mazalno tekočino (približno 3 μm do 5 μm), da se s tem prepreči zamašitev kanalov. Pri dolžinah 12D, 20D, 30D priporočajo uporabo pilotnega svedra ADO-Micro 2D, ki ima kot konice 140° in  toleranco premera v plus +0,001/+0,010. Ostale dolžine imajo toleranco premera 0/-0,009.

ADO Micro uporabljamo za vrtanje ogljikovega, legiranega in nerjavnega jekla, sive in nodularne litine, Al-zlitin, ter Ti-zlitin. Pri 2D in 5D so dobavljivi premeri od Ø0,7 do Ø2,0 mm, pri 12D, 20D, 30D pa premeri od Ø1,0 do Ø2,0 mm.

OSG je omenjene svedre uvrstil v svojo blagovno znamko A Brand®, ki vključuje različna visoko-zmogljiva rezilna orodja, s katerimi svojim strankam zagotavlja vrhunsko učinkovitost in zanesljivost delovanja.

 
 
Novi rezkarji za stransko rezkanje večjih globin AE-VMFE OSG
06.08.2021
OSG je za obdelavo širokega spektra materialov kot so ogljikova, legirana, nerjavna jekla in sive litine predstavil proti-vibracijske rezkarje serije AE-VM. Manjše vibracije in stabilno obdelavo so dosegli s spremenljivim kotom vijačnice in s povečanim presekom jedra. Serijo so dopolnili z rezkarji AE-VMFE, ki so namenjeni za stransko obdelavo večjih globin. Z njimi lahko dosežemo do 50% krajši čas obdelave v primerjavi s konvencionalnimi rezkarji z dolgo vijačnico.

Rezkarji AE-VM so namenjeni za učinkovito obdelavo jekel do 55 HRc, sivih litin, kot tudi za Ti-zlitine in Inconel. Imajo oster pozitiven cepilni kot, ki zmanjša silo rezanja do 10%. Pri odrezovanju se tvori tudi manj toplote zato se podaljša obstojnost rezkarja. Neenakomerna delitev zob in spremenljiv kot vijačnice zmanjšujeta vibracije pri rezkanju. Na obdelanih robovih obdelovanca se posledično tvori znatno manjša igla.

Rezkarji so prevlečeni z Duarise prevleko. Ta je zelo gladka in ima dobre mazalne in drsne lastnosti ter visoko oksidacijsko temperaturo. Multi-slojna prevleka je odporna na razpoke, ki nastanejo zaradi termičnih obremenitev pri hlajenju z emulzijo.

V serijo so vključeni standardni rezkarji AE-VMS, kratki AE-VMSS, dolgi AE-VML in AE-VMFE za obdelavo večjih globin. Za doseganje pravokotnosti obdelave so izdelali rezkarje z oznako AE-VMS(S)-RA. Ti imajo unikatno oblikovan rezini rob, ki poskrbi, da na dnu vogalov obdelovanca ne ostaja ne-odrezani material.

Dolgi rezkarji AE-VML so namenjeni za globine rezkanja do 4xD. imajo večji spremenljivi kot vijačnice 42-44°. Debelina jedra se v obliki stožca povečuje od nosnega dela proti steblu rezkarja. S tem se poveča togost rezkarja in zmanjša uklon pri večjih stranskih globinah obdelave. Ta tip rezkarja je na voljo tudi z lomilci odrezkov na rezilnem robu. Posebej so primerni za trohoidno rezkanje.
Seriji so dodali AE-VMFE rezkarje za stransko obdelavo večjih globin. Ti imajo steblo tanjše od premera rezila, tako da z rezilnim delom nemoteno dostopamo do večjih globin. Rezilni rob ima radijusni R prehod v steblo. To na obdelovancu preprečuje nastanek sledi, ki se pojavi med večini prehodi rezkarja. Imajo geometrijo za zmanjšanje vibracij, ki vključuje neenakomerna delitev zob, spremenljivi kot vijačnice 40-44° in mikro-relief. Mikro-relief predstavlja primarno prosto ploskev ob rezilnem robu, ki je zelo kratka, zato je trenje orodja zmanjšano, vendar še opravlja funkcijo vodenja orodja. Vijačnica ima dolžino 2,5xD.
Stransko obdelavo večjih globin izvedemo z več prehodi globin do 2xD.
Z visoko hitrostjo pomika dosežemo, da več prehodov rezkarja opravimo v znatno krajšem času
kot z konvencionalnim rezkarjem z ekstra dolgo vijačnico v enem prehodu.

Video>>
Katalog>>
 
AE-VMFE
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se