Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 
MSX rezkalna glava za ultra visoke pomike
22.07.2010
Nova serija rezkalnih glav Sumitomo MSX, ki so namenjene za obdelavo z ultra visokimi pomiki do 3 mm/zob. 4-5 krat večji pomiki omogočajo ustrezno višjo produktivnost.

Serija MSX je primerna za različne obdelave kot so rezkanje naklona, interpolacisko rezkanje in vrtanje. Rezkalne glave imajo površinsko žaščito za daljšo obstojnost in izvrtine za hlajenje, ki omogočajo boljši odvod odrezkov.

Unikatne ploščice WDMT so dvojno vpete, kar zagotavlja stabilno obdelavo. Ploščica ima 3 rezilne robove, oblika WDMT-G je namenjena za splošno obdelavo, WDMT-H pa ima močnejši rezilni rob za grobo rezkanje. Stebelni rezkarji MSX so dobavljivi v premerih od 16 mm do 40 mm, rezkalne glave pa od premera 50 mm do 100 mm.

Več o MSX rezkalni glavi >>
Sumitomo_MSX (.pdf 585KB)
 
 
TRS-HO OSG - trorezni sveder za visoke pomike
01.07.2010
Osg je izdelal tri-rezni sveder iz karbidne trdine s hlajenjem TRS-HO, ki dosega hitrosti pomika nad 1.000 mm/min. Dober odvod odrezkov omogoča nova patentirana geometrija vijačnice, ki lomi jeklene odrezke na manjše delce. Svedri so zelo primerni tudi za vrtanje sive litine in drugih materialov s kratkimi odrezki. TRS-HO svedri omogočajo v primerjavi z dvoreznimi svedri do 2 krat višjo hitrost pomika. Pri testnem vrtanju nodularne litine FCD600 so dosegli hitrost pomika nad 5.000 mm/min, pri vrtanju sive litine FC250 pa je bila hitrost pomika celo nad 10.000 mm/min! Pri tri-reznih svedrih dosežemo manjšo stopnjo utrjevanja materiala v izvrtini, tanjša je tudi debelina utrjene plasti. Manjše utrjevanje izvrtine je prednost kadar operaciji vrtanja sledi vrezovanje navojev ali povrtavanje. Za globine izvrtin 3xd (3x premer) so na voljo svedri TRS-HO-3D za globine vrtanja 5xd pa TRS-HO-5D oba tipa sta dobavljiva v premerih od 5 mm do 18 mm. V primerjavi z dvoreznimi svedri omogočajo tri-rezni TRS-HO stabilnejšo obdelavo in boljše tolerance izvrtin. Čas izdelave izvrtin je krajši do 50 odstotkov, število izdelanih izvrtin pa je do 6 krat večje, vse to predstavlja znatno manjšo porabo orodja, energije in nižje stroške procesa.
 
 
Kolesarska dirka na Vršič, zmaga ekipe BTS
14.06.2010
Na sobotni dirki na Vršič je zmagal Jani Prešern član ekipe BVG - BTS Company, najhitrejši manager je bil Marko Adamič (Akrapovič), ki je prav tako vozil za ekipo BTS.

 
 
CC-POT »Chip Control« navojni sveder OSG
31.03.2010
OSG je predstavil strojni navojni sveder za skoznje izvrtine »Chip Control« CC-POT. Geometrija vijačnice zagotavlja kontroliran lom in dober odvod odrezkov. Namenjen je za CNC stroje s sinhroniziranim pomikom in mazanje z emulzijo.
CC-POT ima CrN prevleko in je primeren za vrezovanje navojev v inox in aluminij.
Za pilotno izvrtino priporočajo sveder EX-SUS-GDS OSG.

CC-POT Osg prospekt
 
 
Blasocut Blaser novo zastopstvo za emulzije
07.01.2010
V BTS Company smo pridobili ekskluzivno zastopstvo proizvajalca »Blaser Swisslube«, ki izdeluje koncentrate za emulzijo Blasocut. Namenjeni so za strojno obdelavo kovin in so izdelani na osnovi mineralnih olj. Posebnost Blasocut koncentrata je, da ne vsebuje biocidov oz.konzervansov.

Emulzije Blaser Swisslube so zelo ekonomične. Z njihovo uporabo zmanjšujemo obrabo orodij, izboljša se kvaliteta površine, življenjska doba emulzij je daljša. Prijazne so okolju in ljudem.

Za več informacij se prosim obrnite na prodajnika:
marko.znidarsic@bts-company.si

Informacije Blacocut
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 Novice
T-A Pro T-A Pro
Svedri na ploščice
30% višji pomiki

   
 Sejmi
.
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se