Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
SMD svedri z izmenljivo konico MFS za izvrtine z ravnim dnom
02.02.2018

Sumitomo je linijo SMD svedrov s konico razširil s tipom MFS, ki je namenjena za izdelavo izvrtin z ravnim dnom. Kot konice 180° omogoča vrtanje neravnih površin kot so poševne, cilindrične ali prekinjene površine.

RS geometrija centralnega rezilnega robu združuje ostrino rezalnega robu in togost svedra ter zagotavlja manjša tvorbo igle na izhodu iz izvrtine .

SMD-MFS svedri so na voljo v območju premerov od Ø12 mm do Ø30mm.

 

Serije SMD svedrov:

MTL - za visoko-učinkovito vrtanje jekla, Ø12-42,5mm

MEL - za mehka jekla, Inox, sivo litino, Ø12-30,5mm

MB - za valjana in strukturirana jekla

MFS - za neravne površine in izvrtine z ravnim dnom, Ø12-30mm

Pdf prospekt >>
video

 
 
Rezkalna glava za visoko precizno tangencialno rezkanje TSX Sumitomo
15.12.2017

TSX SumiDual Mill je nova visoko učinkovita in precizna rezkalna glava za tangencialno rezkanje. Tangencialno nameščene ploščice in optimizirana geometrija zagotavljata togost in oster rezilni rob. Novo razvita tehnologija sintranja in natančno brušenje rezilnega robu omogočata odlično kakovost obdelane površine in pravokotnost oblik. Rezkalne glave so na voljo s standardno in fino delitvijo zob v premerih Ø 16 mm do Ø 160 mm.

Rezkalne ploščice LNEX so dobavljive v dveh velikostih 08 in 13. Izbor treh lomilcev (L, G in H) in sedmih kvalitet (razreda P, M, K in S) pokriva širok spekter aplikacij.
Pdf prospekt >>
video

 
 
BTS doniral medicinsko opremo Kliniki Golnik
21.06.2017
BTS Company je doniral medicinsko opremo Univerzitetni Kliniki za pljučne bolezni in alergijo Golnik.

Štiri monitorje Mindray in programsko opremo Benevision je predal direktor BTS Company Sandi Boh. V imenu Klinike Golnik so donacijo sprejeli izr. prof. dr. Matjaž Fležar, dr. med., spec., direktor Klinike Golnik, asist. mag. Irena Šarc, dr. med., spec. in Ditka Benedičič Katona, dipl. m. sestra.

Omenjena medicinska oprema je namenjena za spremljanje življenjskih funkcij paciaentov z meritvami EKG, respiracija, NIBP, SpO2.
 
 
Svedri za izvrtine z ravnim dnom MDF Sumitomo
09.06.2017
Sumitomo je predstavil sveder za izvrtine z ravnim dnom MDF, ki je primeren za števine aplikacije vrtanja. Z njim lahko vrtamo v površine z naklonom, cilindrične površine in druge ne-ravne površine, ki jih ne moremo neposredno vrtati z običajnim svedrom. MDF sveder na izstopu skoznje izvrtine tvori pol manjšo iglo kot običajni sveder.

Značilnosti MDF svedra
MDF sveder ima kot konice 180° kar mu omogoča vrtanje v različne oblike površin, npr. površine z naklonom, cilindrične površine kot tudi običajne ravne površine. Ker izdela ravno dno izvrtine je primeren tudi za cilindrične glave vijakov. MDF sveder ima inovativno RS geometrijo centralnega rezilnega robu. Nova geometrija združuje večjo togost rezalnega robu in široke kanale za odvod odrezkov. Površina vijačnice je fino obdelana in je primerna tudi za vrtanje Inoxa.

Zakaj so MDF svedri priljubljeni pri strankah?
MDF svedri so priljubljeni pri operaterjih, ker omogočajo izboljšanje produtivnosti in manše stroške orodja. Pri vrtanju v neravno površino je pri običajnih svedrih potrebno najprej poravnati površino, kar naredimo z rezkarjem. Pri MDF svedru ta operacija rezkanja odpade in lahko direktno vrtamo v površino, kar zmanjša čas obdelave za eno operacijo.

MDF svedri so trenutno dobavljivi v premerih od 0,3 mm do 20 mm in za globine vrtamja 2xD, 3xD in 5xD.
pdf prospekt >>
video
 
 
Xebec, raziglevalci bočnih površin
05.05.2017
Japonski proizvajalec orodja za raziglanje XEBEC je predstavil nove raziglevalce za obdelavo stranskih površin. Raziglevalec v obliki ščetke je izdelan iz inovativnih keramičnih vlaken z največjo abrazivno močjo na trgu. Z novo serijo je dopolnil že poznane raziglevalce za čelno obdelavo površin in raziglevalce za izvrtine. Keramične raziglevalce lahko uporabimo na aplikacijah raziglanja robov kot tudi za poliranje oz. izboljšanje hrapavosti površine.

Primerni so za aplikacije stranskega raziglanja površin, notranje obdelave (nad Ø 50), raziglanja odrezanih in navojnih površin.

Učinkovitost odvzema ščetke povečamo s številom prehodov, spremembo smeri vrtenja in z zmanjšanjem hitrosti pomika ščetke. Vrednost radialne obrabe ščetke se nastavi z offset korekcijo na cnc stroju.
več o tem>>
video
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 Novice
ae-vmfe AE-VMFE stransko rezkanje večjih globin

   
 Sejmi
.
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se