Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
WH-EM-PNC OSG rezkanje navoja v polno brez predhodnega vrtanja
12.12.2018
OSG je razvil nov navojni rezkar s katerim izdelamo navoj z rezkanjem brez vrtanja predhodne izvrtine. Patentirani navojni rezkar WH-EM-PNC je namenjen za izdelavo navoja v kaljena jekla do 65 HRc, sive in nodularne litine ter Ti- in Ni-zlitine. Posebno zanimiv je za uporabo v orodjarstvu, kjer med zadnjimi operacijami odrezavanja nastopi izdelava navoja. Pri obdelavi v trdo se namreč pogosto srečamo z lomom svedra ali navojnega svedra.

Pri WH-EM-PNC operacija vrtanja odpade, zato se izognemo nevarnosti loma svedra in skrajšamo čas obdelave. V primeru loma je odstranitev navojnega rezkarja enostavna saj je premer orodja manjši od navojne izvrtine. WH-EM-PNC ima 4 rezila in negativni cepilni kot. Izdelan je iz mikro-zrnatega substrata in prevlečen z WXS prevleko z visoko oksidacijsko temperaturo.

Pri obdelavi je predvidena leva rotacija orodja (proti-uri) in desna smer pomika obdelave. Za generiranje NC kode za navojno rezkanje je na spletni strani na voljo program OSG ThreadPro (www.bts-company.com/orodja/threadpro). Navojni rezkarji WH-EM-PNC so dobavljivi za velikosti navoja od M3 do M12. Veljajo za idealno rešitev pri izdelavi raznih orodij in kalupov za brizganje plastike.

Pdf prospekt >>
video
 
 
OSG S-OIL-XPF premium vtiskovalci navojev za materiale do 35 HRC
S-OIL-XPF je vrhunski vtiskovalec navojev, ki tvori do 50 odstotkov manjši navor kot drugi konkurenčni vtiskovalci. Primeren je za materiale s trdoto do 35 HRc in je na voljo do velikosti M45.

Vtiskovalec preoblikuje material v navoj. Pri tem se ne tvorijo odrezki, ki so glavni vir težav pri vrezovanju navojev. S-OIL-XPF omogoča visoko hitrostno in stabilno obdelavo, kanali za dovod hladilne tekočine mu še dodatno podaljšajo obstojnost.

Pdf prospekt >>
video
 
 
SMD svedri z izmenljivo konico MFS za izvrtine z ravnim dnom
02.02.2018

Sumitomo je linijo SMD svedrov s konico razširil s tipom MFS, ki je namenjena za izdelavo izvrtin z ravnim dnom. Kot konice 180° omogoča vrtanje neravnih površin kot so poševne, cilindrične ali prekinjene površine.

RS geometrija centralnega rezilnega robu združuje ostrino rezalnega robu in togost svedra ter zagotavlja manjša tvorbo igle na izhodu iz izvrtine .

SMD-MFS svedri so na voljo v območju premerov od Ø12 mm do Ø30mm.

 

Serije SMD svedrov:

MTL - za visoko-učinkovito vrtanje jekla, Ø12-42,5mm

MEL - za mehka jekla, Inox, sivo litino, Ø12-30,5mm

MB - za valjana in strukturirana jekla

MFS - za neravne površine in izvrtine z ravnim dnom, Ø12-30mm

Pdf prospekt >>
video

 
 
Rezkalna glava za visoko precizno tangencialno rezkanje TSX Sumitomo
15.12.2017

TSX SumiDual Mill je nova visoko učinkovita in precizna rezkalna glava za tangencialno rezkanje. Tangencialno nameščene ploščice in optimizirana geometrija zagotavljata togost in oster rezilni rob. Novo razvita tehnologija sintranja in natančno brušenje rezilnega robu omogočata odlično kakovost obdelane površine in pravokotnost oblik. Rezkalne glave so na voljo s standardno in fino delitvijo zob v premerih Ø 16 mm do Ø 160 mm.

Rezkalne ploščice LNEX so dobavljive v dveh velikostih 08 in 13. Izbor treh lomilcev (L, G in H) in sedmih kvalitet (razreda P, M, K in S) pokriva širok spekter aplikacij.
Pdf prospekt >>
video

 
 
BTS doniral medicinsko opremo Kliniki Golnik
21.06.2017
BTS Company je doniral medicinsko opremo Univerzitetni Kliniki za pljučne bolezni in alergijo Golnik.

Štiri monitorje Mindray in programsko opremo Benevision je predal direktor BTS Company Sandi Boh. V imenu Klinike Golnik so donacijo sprejeli izr. prof. dr. Matjaž Fležar, dr. med., spec., direktor Klinike Golnik, asist. mag. Irena Šarc, dr. med., spec. in Ditka Benedičič Katona, dipl. m. sestra.

Omenjena medicinska oprema je namenjena za spremljanje življenjskih funkcij paciaentov z meritvami EKG, respiracija, NIBP, SpO2.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se