Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
Nova kvaliteta za visoko-hitrostno struženje Inoxa AC6020M Sumitomo
09.02.2017
Sumitomo je dopolnil program stružnih ploščic za struženje nerjavnega jekla z novo kvaliteto AC6020M.
Ta pokriva v primerjavi s starejšo kvaliteto AC610M širše območje visoko-hitrostne obdelave od neprekinjenega do lahko-prekinjenega reza.
Nova AC6020M je izdelana z novo tehnologijo "Platinum Absotech", ki zmanjša notranje napetosti v prevleki.
V kombinaciji z visoko žilavim substratom omogoča visoko obrabno odpornost in stabilen rezalni rob.
Z lomilci NEF, NEG in NEM pokriva AC6020M široko področje struženja nerjavnega jekla.
Nova kvaliteta AC6020M dopolnjuje kvaliteti AC6030M za splošno struženje in AC6040M za močno prekinjen rez pri struženju nerjavnega jekla.

pdfAC6020M Sumitomo

video
 
 
Otvoritev največjega salona CNC tehnologij STROJI.com
02.12.2016
BTS Company je v Ljubljani nadgradil salon orodij in industrijskih tehnologij STROJI.com. Razstavno-prodajni center strankam omogoča še boljšo predstavitev strojev, lažja testiranja in izobraževanja uporabnikov.

Čeprav danes podjetja vse več posla opravijo prek e-komunikacij, je fizična prisotnost na nekaterih področjih še toliko bolj pomembna. Slednje velja tudi za področje strojev in orodij. Nov salon strojev STROJI.com, ki dopolnjuje istoimensko spletno stran – ta je, mimogrede, aktivna že 20 let, v Ljubljani obsega kar obsega 900 m2 površine. V salonu so strankam in partnerjem v sodobno opremljenem demo centru na ogled različna orodja in stroji (CNC stružnice, CNC obdelovalni centri, CNC erozija, tračne žage …), merilne naprave in roboti, salon pa premore tudi tehnološki center za projekte na ključ ter dve specialistični delavnici – za popravilo vreten in elektro delavnico.

BTS Company danes stroje, orodja in robote dobavlja v 12 držav, za stranke pa skrbi 110 zaposlenih, od tega 21 serviserjev, 8 tehnologov ter 25 prodajnih inženirjev. Stranke v regiji Adriatic lahko obiščejo pet razstavnih centrov podjetja, ljubljanski na Bratislavski ulici je največji med njimi. Družba zastopa več kot 30 svetovno znanih blagovnih znamk orodja in strojev Doosan, Toyoda, erozije Mitsubishi in najnovejše mobilne avtonomne robote MiR. Visoko-kakovostno orodje strankam zagotavlja krajše obdelovalne čase, manj zastojev in nižje stroške izdelave.

Direktor podjetja BTS Company, Tomaž Boh, se je na otvoritvi zahvalil vsem strankam za dolgoletno zaupanje, dobaviteljem za zanesljive dobave in zaposlenim za pretekle dosežke in spomnil, da se lahko skupaj tudi v prihodnje nadejajo novih uspehov. Direktor, Sandi Boh, je spomnil na prva leta poslovanja, ko prodaja strojev še ni stekla in pomembnost vztrajanja na pravi poti, ki je sčasoma prinesla uspeh. Novi prostori, oprema ter zaposleni bodo strankam zagotovili še boljše prodajne in poprodajne storitve.
Galerija slik >>
 
 
Pametni mobilni roboti MiR100
30.11.2016
BTS Company zastopa enega izmed vodilnih ponudnikov pametnih mobilnih robotov za industrijo Mobile Industrial Robots (MiR), ki se je specializiralo za področje avtomatizacije notranjega transporta in proizvodne logistike.
Roboti MiR100 učinkovitost notranjih premikov in transportov dvigajo na povsem nov nivo. Opremljeni z dvema laserskima skenerjema in 3D-kamero ter kombinacijo enostavnega uporabniškega vmesnika,
velikega nabora aplikacij in precej posrečene umetne pameti, prinašajo svojevrstno revolucijo v svet notranjega transporta.
Poleg visoke prilagodljivosti gibanja in opravljanja najrazličnejših nalog je bila predvsem dostopna cena modela MiR100 tisti dejavnik, ki je poskrbel za hitro uveljavljanje teh rešitev v sodobnih proizvodnjah in MIR100 izstrelil med vodilne na trgu.
Več o tem >>
 
 
Nove rezkalne glave za zanesljivo in precizno rezkanje 90° DFC Sumitomo
16.08.2016
Rezkalne glave z novo geometrijo DFC Sumitomo so namenjene za zanesljivo in stabilno obdelavo kotov 90°.
Širok izbor rezkalnih glav pokriva številne aplikacije čelnega, stranskega in utornega rezkanja, na voljo so glave s standardno, fino in zelo-fino delitvijo zob.
Nova oblika DFC glav omogoča stabilno obdelavo, še posebej so primerne za visoke pomike.
Glave imajo unikatne, izredno natančne dvostranske ploščice XNMU, ki z 6-reznimi robovi zagotavljajo stroškovno učinkovitost.
Konstrukcija ploščice je izvedena tako, da se obrabljajo le precino izdelani rezilni robovi,
med tem ko je vpenjalni del ploščice zaščiten pred obrabo in zagotavlja natančnost pri obračanju ploščice.
Ploščice so dobavljive z lomilcem za fino obdelavo -L, srednjo -M in grobo obdelavo -H.
Pdf prospekt >>
video
 
 
Nove rezkalne glave manjših premerov WEX 1000 Sumitomo
01.07.2016
Sumitomo Electric je razvil novo serijo rezkalnih glav WEX 1000,
ki z večjim številom ploščic omogočajo učinkovitejšo obdelavo.
Unikatne ploščice AXMT06 zagotavljajo natančno rezkanje kota 90° in visoko kakovost obdelane površine.
Z izboljšano geometrijo rezalnega robu dosegajo manjše rezalne sile,
zato omogočajo stabilno obdelavo tudi na manj togih strojih.
Ploščice so na voljo v sedmih različnih kvalitetah substratov in treh tipih lomilcev.
Za učinkovit odvod odrezkov skrbijo izvrtine za dovod hladilno mazalnega sredstva.
Stebelni rezkarji so dobavljivi od premera 10 mm do 25 mm, rezkalne glave pa od premera 32 m do 63 mm.
Pdf prospekt >>
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 Novice
ae-vmfe AE-VMFE stransko rezkanje večjih globin

   
 Sejmi
.
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se