Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
Svedri za izvrtine z ravnim dnom MDF Sumitomo
09.06.2017
Sumitomo je predstavil sveder za izvrtine z ravnim dnom MDF, ki je primeren za števine aplikacije vrtanja. Z njim lahko vrtamo v površine z naklonom, cilindrične površine in druge ne-ravne površine, ki jih ne moremo neposredno vrtati z običajnim svedrom. MDF sveder na izstopu skoznje izvrtine tvori pol manjšo iglo kot običajni sveder.

Značilnosti MDF svedra
MDF sveder ima kot konice 180° kar mu omogoča vrtanje v različne oblike površin, npr. površine z naklonom, cilindrične površine kot tudi običajne ravne površine. Ker izdela ravno dno izvrtine je primeren tudi za cilindrične glave vijakov. MDF sveder ima inovativno RS geometrijo centralnega rezilnega robu. Nova geometrija združuje večjo togost rezalnega robu in široke kanale za odvod odrezkov. Površina vijačnice je fino obdelana in je primerna tudi za vrtanje Inoxa.

Zakaj so MDF svedri priljubljeni pri strankah?
MDF svedri so priljubljeni pri operaterjih, ker omogočajo izboljšanje produtivnosti in manše stroške orodja. Pri vrtanju v neravno površino je pri običajnih svedrih potrebno najprej poravnati površino, kar naredimo z rezkarjem. Pri MDF svedru ta operacija rezkanja odpade in lahko direktno vrtamo v površino, kar zmanjša čas obdelave za eno operacijo.

MDF svedri so trenutno dobavljivi v premerih od 0,3 mm do 20 mm in za globine vrtamja 2xD, 3xD in 5xD.
pdf prospekt >>
video
 
 
Xebec, raziglevalci bočnih površin
05.05.2017
Japonski proizvajalec orodja za raziglanje XEBEC je predstavil nove raziglevalce za obdelavo stranskih površin. Raziglevalec v obliki ščetke je izdelan iz inovativnih keramičnih vlaken z največjo abrazivno močjo na trgu. Z novo serijo je dopolnil že poznane raziglevalce za čelno obdelavo površin in raziglevalce za izvrtine. Keramične raziglevalce lahko uporabimo na aplikacijah raziglanja robov kot tudi za poliranje oz. izboljšanje hrapavosti površine.

Primerni so za aplikacije stranskega raziglanja površin, notranje obdelave (nad Ø 50), raziglanja odrezanih in navojnih površin.

Učinkovitost odvzema ščetke povečamo s številom prehodov, spremembo smeri vrtenja in z zmanjšanjem hitrosti pomika ščetke. Vrednost radialne obrabe ščetke se nastavi z offset korekcijo na cnc stroju.
več o tem>>
video
 
 
Nova kvaliteta za visoko-hitrostno struženje Inoxa AC6020M Sumitomo
09.02.2017
Sumitomo je dopolnil program stružnih ploščic za struženje nerjavnega jekla z novo kvaliteto AC6020M.
Ta pokriva v primerjavi s starejšo kvaliteto AC610M širše območje visoko-hitrostne obdelave od neprekinjenega do lahko-prekinjenega reza.
Nova AC6020M je izdelana z novo tehnologijo "Platinum Absotech", ki zmanjša notranje napetosti v prevleki.
V kombinaciji z visoko žilavim substratom omogoča visoko obrabno odpornost in stabilen rezalni rob.
Z lomilci NEF, NEG in NEM pokriva AC6020M široko področje struženja nerjavnega jekla.
Nova kvaliteta AC6020M dopolnjuje kvaliteti AC6030M za splošno struženje in AC6040M za močno prekinjen rez pri struženju nerjavnega jekla.

pdfAC6020M Sumitomo

video
 
 
Otvoritev največjega salona CNC tehnologij STROJI.com
02.12.2016
BTS Company je v Ljubljani nadgradil salon orodij in industrijskih tehnologij STROJI.com. Razstavno-prodajni center strankam omogoča še boljšo predstavitev strojev, lažja testiranja in izobraževanja uporabnikov.

Čeprav danes podjetja vse več posla opravijo prek e-komunikacij, je fizična prisotnost na nekaterih področjih še toliko bolj pomembna. Slednje velja tudi za področje strojev in orodij. Nov salon strojev STROJI.com, ki dopolnjuje istoimensko spletno stran – ta je, mimogrede, aktivna že 20 let, v Ljubljani obsega kar obsega 900 m2 površine. V salonu so strankam in partnerjem v sodobno opremljenem demo centru na ogled različna orodja in stroji (CNC stružnice, CNC obdelovalni centri, CNC erozija, tračne žage …), merilne naprave in roboti, salon pa premore tudi tehnološki center za projekte na ključ ter dve specialistični delavnici – za popravilo vreten in elektro delavnico.

BTS Company danes stroje, orodja in robote dobavlja v 12 držav, za stranke pa skrbi 110 zaposlenih, od tega 21 serviserjev, 8 tehnologov ter 25 prodajnih inženirjev. Stranke v regiji Adriatic lahko obiščejo pet razstavnih centrov podjetja, ljubljanski na Bratislavski ulici je največji med njimi. Družba zastopa več kot 30 svetovno znanih blagovnih znamk orodja in strojev Doosan, Toyoda, erozije Mitsubishi in najnovejše mobilne avtonomne robote MiR. Visoko-kakovostno orodje strankam zagotavlja krajše obdelovalne čase, manj zastojev in nižje stroške izdelave.

Direktor podjetja BTS Company, Tomaž Boh, se je na otvoritvi zahvalil vsem strankam za dolgoletno zaupanje, dobaviteljem za zanesljive dobave in zaposlenim za pretekle dosežke in spomnil, da se lahko skupaj tudi v prihodnje nadejajo novih uspehov. Direktor, Sandi Boh, je spomnil na prva leta poslovanja, ko prodaja strojev še ni stekla in pomembnost vztrajanja na pravi poti, ki je sčasoma prinesla uspeh. Novi prostori, oprema ter zaposleni bodo strankam zagotovili še boljše prodajne in poprodajne storitve.
Galerija slik >>
 
 
Pametni mobilni roboti MiR100
30.11.2016
BTS Company zastopa enega izmed vodilnih ponudnikov pametnih mobilnih robotov za industrijo Mobile Industrial Robots (MiR), ki se je specializiralo za področje avtomatizacije notranjega transporta in proizvodne logistike.
Roboti MiR100 učinkovitost notranjih premikov in transportov dvigajo na povsem nov nivo. Opremljeni z dvema laserskima skenerjema in 3D-kamero ter kombinacijo enostavnega uporabniškega vmesnika,
velikega nabora aplikacij in precej posrečene umetne pameti, prinašajo svojevrstno revolucijo v svet notranjega transporta.
Poleg visoke prilagodljivosti gibanja in opravljanja najrazličnejših nalog je bila predvsem dostopna cena modela MiR100 tisti dejavnik, ki je poskrbel za hitro uveljavljanje teh rešitev v sodobnih proizvodnjah in MIR100 izstrelil med vodilne na trgu.
Več o tem >>
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se