Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
Držala za zarezovanje GND Sumitomo
02.12.2013
Sumitomo je izdelal novo serijo držal GND za zarezovanje, odrezilno in kopirno struženje. Držalo je zasnovano iz enega kosa in zagotavlja stabilno obdelavo z zmanjšanimi vibracijami. Za različne aplikacije (zarezovanje, struženje, kopiranje) in učinkovito kontrolo odrezka je na voljo pet lomilcev, ploščice so dobavljive v širini od 2 do 6 mm.
pdfprospekt_GND (.pdf 731KB)
 
 
Rezkalne glave za čelno rezkanje WGX Sumitomo
04.11.2013
Nova serija rezkalnih glav WGX dosega vrhunske zmogljivosti pri obdelavi jekla in sive litine. Z unikatno obliko lomilca na ploščicah SEMT dosežemo nižjo silo rezanja, wiper oblika rezalnega robu pa izboljša gladkost obdelane površine. Manjša sila rezanja zahteva tudi manj moči na stroju. Novi FG lomilec je zasnovan za manjšo tvorbo igle na izhodu iz obdelovanca. Glava in ploščice so precizno izdelane, kar zagotavlja minimalen oplet orodja in daljšo obstojnost. Ploščice SEMT so poleg kvalitet za jeklo in sivo litino na voljo tudi v novi kvaliteti ACM200 za trde materijale in ACM300 za nerjavna jekla. Pri glavah lahko izbiramo med standardno delitvijo zob WGX (D40 - 250, št. zob 3 - 10), srednjo WGXM in fino delitvijo zob WGXF (D50 - 250, št. zob 5 - 24). 
pdfprospekt_WGX
 
 
Novi svedri iz karbidne trdine za nerjavna jekla WDO-SUS-5D OSG
10.10.2013
Japonski proizvajalec OSG je izdelal novo serijo visoko-zmogljivih svedrov iz karbidne trdine WDO-SUS-5D. Namenjeni so za vrtanje mehkih in nerjavnih jekel ter sive litine. Svedri imajo kanale za dovod hladilne tekočine in omogočajo globine vrtanja do 5xD. Nova oblika rezalnega robu proizvede 25 odstotkov manjšo silo vrtanja v primerjavi s konkurenti, manjša je tudi tvorba toplote. Geometrija vijačnice tvori optimalno obliko odrezkov in njihov nemoten odvod iz izvrtine.
pdfprospekt_WDO_SUS_5D
 
 
Norton Vitrium
Nova generacija brusnih plošč Vitrium3 Norton
01.10.2013
Saint-Gobain NORTON je razvil novo generacijo brusnih plošč Vitrium3, s patentiranim vezivom brez naftalena. Glede na vrsto aplikacijeje je možna izvedba s Quantum ali Al-oksidnimi zrni. Značilnosti Vitriuma3 so: hladen rez, ki pomeni manj poregrevanja obdelovanca in zaostalih napetosti;
povečana obstojnost profila brusne plošče, kar zmanjša potrebno število poravnav oblike brusne plošče; pomiki so lahko večji, zato je večja tudi produktivnost. Pri enaki stopnji odvzema materiala porabijo brusne plošče Vitrium3 15 do 20 odstotkov manj energije, čas cikla in skupni stroški za kos so lahko do 15% nižji.
Primerne so za notranje in zunanje obodno brušenje in za površinsko brušenje. Zaradi nove tehnologije so tudi bolj okolju prijazne.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 Novice
ae-vmfe AE-VMFE stransko rezkanje večjih globin

   
 Sejmi
.
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se