Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
Keramični raziglevalci
24.05.2013

Bts Company zastopa in prodaja patentirane keramične raziglevalce japonskega proizvalajca Xebec. Namenjeni so za raziglanje po rezkanju, vrtanju in drugih obdelavah. Primerni so za uporabo na cnc obdelovalnih centrih, robotih, avtomatiziranih napravah in vrtalnih strojih. Poleg raziglanja dosežemo tudi manjšo hrapavost obdelane površine, kar lahko skrajša čas celotnega procesa obdealve. Keramični raziglevalci šalčaste oblike so namenjeni za zunano obdelavo, čopičasta oblika pa je primerna za raziglanje izvrtin. Glede na trdoto materijala obdelovanca so na voljo različne trdote keramičnih vlaken (rdeča, bela, modra).
pdf prospekt >>
več o tem  >>

 
 
Nov rekord na kronometru
21.05.2013
Na Marostarjevem kronometru padel nov rekord.
Tega je na tradicionalnem kolesarskem tekmovanju postavil Guček Andrej, ki je 10 kilometrov dolgo progo prekolesaril v 11 minutah in 46 sekundah. ˝Ali drugače povedano je pot prekolesaril s povprečno hitrostjo 49,8 km/h.˝ Kot je pojasnil Ivan Popovič predsednik kolesarske sekcije pri društvu B.V.G. Gulč, ki je bil tudi organizator kronometra za Pokal Slovenije, so bili z udeležbo na tekmovanju zadovoljni. ˝Za pomoč ob izvedbi se moramo zahvaliti vsem stanovalcem ob črnovaški cesti, gasilcem PGD Podpeč in tudi našemu glavnemu sponzorju - podjetju BTS Company, ki je poskrbel za lepe nagrade za prva tri mesta v vsaki kategoriji. Obenem pa se za točne rezultate zahvaljujemo tudi Timingu Poljane, ki je izvedel meritve.˝ Po tekmi je sledila razglasitev rezultatov in podelitev pokalov, udeleženci pa so se nato poveselili in okrepčali pred podpeškim kulturnim domom.
 
 
Sumitomo AC810P
02.01.2013
Sumitomo je predstavil novo kvaliteto za visoko-hitrostno fino struženje jekla AC805P. Debelejši nanos Alumina prevleke zagotavlja pri suhi obdelavi nad hitrostjo 300 m/min odlično obrabno odpornost. Manjša tvorba toplote na rezalnem robu podaljšuje življenjsko dobo orodja in zaradi manjših termičnih raztezanj izboljša dimenzijsko stabilnost obdelovanca. Glede na globino reza in pomik so na voljo lomilci NSE, NGE in NME.
 
 
Mitutoyo Dealer Japan Tour 2012
12.11.2012
Mitutoyo je organiziral ogled proizvodnih zmogljivosti merinih naprav na Japonskem. Predstavitve na Japonskem so se udeležili predstavniki evropsih zastopnikov, med njimi tudi direktorja BTS Company Sandi Boh in Tomaž Boh.
 
 
S.n.s. za nizko legirana jekla E297/E298 Dormer
03.08.2012
Dormer je predstavil nove produkcijske s.n.s. za obdelavo konstrukcijskih in ogljikovih jekel, bakra ter medenine. Izdelani so iz HSS-E in prevlečeni s prevleko trdi krom (Cr) trdote 68 HRc, ki preprečuje tvorbo nalepkov na površini navojnega svedra. Dobavljivi so metrični E297 za skoznje izvrtine, E298 za slepe izvrtine in metrični-fini E299 za skoznje ter E300 za slepe izvrtine.
prospekt >>
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 Novice
ae-vmfe AE-VMFE stransko rezkanje večjih globin

   
 Sejmi
.
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se