O podjetjubts-company-ljubljana

BTS Company d.o.o.

Bratislavska 5, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 58 41 400

Faks: +386 (0)1 52 49 224

E-mail: info@bts-company.si

Web: http://www.bts-company.com

Davčna številka: SI22944818


Odpiralni čas trgovine v Ljubljani in Mariboru:

ponedeljek - petek:

od 8h do 16 h

sobota, nedelja in prazniki

zaprto


Podjetje BTS Company d.o.o. je trgovsko podjetje z 33 letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imamo poslovalnico v Mariboru in podjetja v Zagrebu, Sarajevu in Beogradu. Na teh lokacijah je poleg trgovine tudi demo center s cnc obdelovalnimi stroji.

Našim kupcem nudimo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev. Vršimo instalacije CNC obdelovalnih strojev in robotov ter zagon projektov. Imamo lasten s strani dobaviteljev pooblaščen servis za celovito servisiranje opreme.
Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši ponudbi.

Sistem kakovosti

Stalno izboljševanje kakovosti je izhodišče naše poslovne politike, s katero dolgoročno zagotavljamo izpolnjevanje zahtev in večanje zadovoljstva kupcev ter doseganje poslovnih rezultatov, ki stopnjujejo zaupanje kupcev, zaposlenih in poslovnega okolja v podjetje ter večanje ugleda v javnosti.


pdfBTS_Company_9001_Certificate (.pdf 614KB)
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se