BTS kolesarstvo


BTS je sponzor Kolesarskemu klubu BTS Company, katerega sestavlja deset vrhunskih kolesarjev različnih starostnih kategorij: Bajc, Čuden, Geč, Kastelic, Kovačič, Mesec, Popovič, Prešeren, Srše in Suhadolnik.

bts team

Maraton Franja
maraton franaj

Vzpon na Livk
2013
Na Marostarjevem kronometru padel nov rekord.
Tega je včeraj na tradicionalnem kolesarskem tekmovanju postavil Guček Andrej, ki je 10 kilometrov dolgo progo prekolesaril v 11 minutah in 46 sekundah. ˝Ali drugače povedano je pot prekolesaril s povprečno hitrostjo 49,8 km/h.˝ Kot je pojasnil Ivan Popovič predsednik kolesarske sekcije pri društvu B.V.G. Gulč, ki je bil tudi organizator kronometra za Pokal Slovenije, so bili z udeležbo na tekmovanju zadovoljni. ˝Za pomoč ob izvedbi se moramo zahvaliti vsem stanovalcem ob črnovaški cesti, gasilcem PGD Podpeč in tudi našemu glavnemu sponzorju - podjetju BTS Company, ki je poskrbel za lepe nagrade za prva tri mesta v vsaki kategoriji. Obenem pa se za točne rezultate zahvaljujemo tudi Timingu Poljane, ki je izvedel meritve.˝ Po tekmi je sledila razglasitev rezultatov in podelitev pokalov, udeleženci pa so se nato poveselili in okrepčali pred podpeškim kulturnim domom.
   


V letu 2007 in v prvi polovici 2008 smo dobili dva državna prvaka in sicer; Ivan Popovič –kronometer in Ivan Kastelic – cestna dirka. Poleg državnih prvakov imamo tudi dva podprvaka.

     
     
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se