BTS MotorSport


Ekipo Bts MotorSport zastopata direktor Sandi Boh in Matevž Boh z dirkalnikom Mitsubishi Lancer (E1), oba tudi člana kluba V-Racing. Dosegla sta številne uvrstitve tudi na najvišja mesta.


2014 Matevž Boh zmagal na državnem prvenstvu v Ilirski Bistrici

Na tradicionalni jublejni 20. gorskohitrostni dirki v Ilirski Bistrici je v slovenskem državnem prvenstvi zmagal Matevž Boh (Mitsubishi Lancer).
 
     
2014 GHD Lučine, na državnem prvenstvu zmagal Matevž Boh

Na avtomobilistični gorsko-hitrostni dirki za slovensko državno prvenstvo v Lučinah je ponovno - kot že uvodoma v Verzegnisu zmagal Matevž Boh.
 
     
2014 Verzegnis Italija, najhitrejši Slovenec Matevž Boh

V Italiji se je začela sezona slovenskega državnega prvenstva v gorsko-hitrostnih preizkušnjah. V Verzegnisu pri Tolmezzu v sosednji Furlaniji v konkurenci kar 220 udeležencev je bilo tudi 17 Slovencev. Najhitrejši Slovenec je bil Matevž Boh (Mitsubishi Lancer) član velenjskega V-Racinga.
   
     
 
2012 Gorsko-hitrostna dirka Lučine, Sandi Boh zmagal v generalni razvrstitvi

Ekipa Sandija Boha se je po enoletnem premoru in uspešni predelavi dirkalnika Mitsubishi Lancer E1 vrnila na dirke na kar najboljši možni način. Sandi je bil najhitrejši med Slovenci že na treningu in na koncu uspel odlično mesto zadržati tudi na dirki. Sandi Boh je zmagal v generalni razvrstitvi slovenskega državnega prvenstva.  več o tem >>

 
   
     
2012 Gorsko-hitrostna dirka, Matevž Boh odličen v Ajdovščini

Po dveletnem premoru je Matevž Boh član kluba V-Racing ponovno sedel za volan dirkalnika. Tokrat prvič v Clia 2.0 RS, ki ga pripravlja ekipa V-Racing. Na koncu je po treh vožnjah zasedel odlično drugo mesto v diviziji II ( avtomobili A in N 2000 ccm) in le za 0,71 sek zaostal za Zmagovalcem Alojzem Udovčem, ki je sedel v precej zmogljivejšem Cliu R3. Matevž Boh je v generalni razvrstitvi dosegel 5. mesto.
 več o tem >>
 
     
2008 Parallel Rally Cross, Sandi Boh (Mitsubishi Lancer Evo 8) Divizija 3. tretje mesto

Na gorsko-hitrostni dirki Rogla 2008 je Sandi Boh osvojil 4. mesto v generalni razvrstitvi turističnih avtomobilov. V-Racing klub je skupno postal državni prvak v obeh kategorijah Parallel Rally Cross in Gorske hitrostne dirke.
več o tem >>
   
     
2008 Gorsko-hitrostna dirka Rogla, Matevž Boh zmagal v diviziji 3

Najbolje se je med posamezniki uvrstil prav najmlajši Matevž Boh s Fiat Seicento, saj je zmagal v svoji diviziji 3.
več o tem >>
 
     
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se