BTS MicroLogistic


Sistem za upravljanje orodj skrbi za nemoteno dobavo orodja v načrtovanem času in s podatki o porabi in obstojnosti pomaga pri načrtovanju in odločanju v proizvodnem procesu. Poveča se razpoložljivost skladiščno logističnih delavcev in prihrani čas tehnologov pri zagotavljanju potrebnega orodja. Programski paket BTS MicroLogistics je uporabniško enostaven program, s katerim izdajamo ali vlagamo artikle iz orodne omare. Poleg tega omogoča pregled nad porabo orodja po uporabniku, avtomatizirano naročanje, nastavitev minimalnih količin, inventurno stanje....
več >>
     
BTS RoboCrib   bts-micrologistic-screen
 bts-auto-crib-logo
Auto Crib je ameriški proizvajalec orodnih omar ROBO CRIB®, ki ima v svetu nameščenih že preko 20.000 orodnih omar za upravljanje orodij. Med referencami so pomembnejši proizvajalci v avtomobilski, letalski industriji in energetiki. Orodno omaro prilagodimo glede na vaše potrebe, to je število artiklov in dimenzije artiklov, ki jih skladiščite.
povezava do AutoCrib® >>

         
 tx750    VX500    
RoboCrib® RTX750
  RoboCrib® VX500    
987 predalov   628 predalov    
šxgxv: 866x414x2017mm   šxgxv: 810x760x1910    
video   video  
pdf prospekt >>   pdf prospekt >>    
 VX1000    VX2000    
 RoboCrib® RVX1000    RoboCrib® RLX2000    
 
1048 predalov   2574 predalov      
šxgxv: 860x1000x2000 mm   šxgxv: 1600x1600x2140 mm      
 video   video      
pdf prospekt >>   pdf prospekt >>      

lista-logo
LISTA E-Control je elektronsko nadzorovan sistem dostopa do artiklov, ki vam omogoči prilagodljivost pri dodelitevi in upravljanju pravic dostopa do artiklov. Dostop lahko nadzorujete za celotno orodno omaro, posamezen predal ali posamezen artikel. Konfiguracijo predalov in odlagalnih mest prilagodimo vašim potrebam.
več >>

bts-lista-e-control   lista-e-control-drawer   bts-lista-e-control-screen
         


BTS MicroLogistic

Sistem za upravljanje z orodji skrbi za nemoteno dobavo orodja v načrtovanem času in s podatki o porabi in obstojnosti pomaga pri načrtovanju in odločanju v proizvodnem procesu. Poveča se razpoložljivost skladiščno logističnih delavcev in prihrani čas tehnologov pri zagotavljanju potrebnega orodja.

Skladiščenje in distribucija orodja
V podjetju BTS Company d.o.o. nudimo širok izbor orodja in pribora za industrijsko obdelavo ter proizvodnjo. Vsestranske rešitve dopolnjujemo tudi na področju skladiščenja in logistike orodja ter pribora, ki se uporablja v proizvodnem procesu. V ta namen smo v podjetju razvili sistem, ki zagotavlja samostojno logiko za upravljanje shranjevanja in distribucijo orodja pri uporabniku.
Ime »MicroLogistic« zajema dobavo določenega artikla v načrtovanem roku in zbira informacije o obstojnosti in porabi orodja na stroškovnem mestu. Na podlagi zbranih informacij lahko sprejemamo odločitve v načrtovanju proizvodnega procesa.

Sistemi za upravljanje orodij
Pri postavitvi sistema oskrbe z orodji sodelujemo z večjimi proizvajalci avtomatiziranih oskrbovalnih omar in sistemov in se tako prilagodimo različnim potrebam uporabnika.
BTS MicroLogistic sistem je kompatibilen z avtomatiziranimi orodnimi omarami različnih tipov in različnih proizvajalcev. Funkcije, ki jih nudi so: hramba velikih količin orodja v relativno zelo malem prostoru, inventurno stanje in vrednost zaloge orodja na zahtevo, statistika porabe orodja, avtomatizirano naročanje orodja, signalizacija manjka zaloge, signalizacija iztrošenosti orodja, sledljivost merilnih instrumentov, kontrola kvalitete orodja po navedbah proizvajalca za serijsko proizvodnjo, hranjenje namenskega in zelo dragega orodja v minimalnih količinah in še in še...

Delovanje in funkcionalnosti programa
Uporabniška plat sistema je z vidika preprostega uporabnika zelo enostavna. Sistem deluje dvonivojsko, operatersko in administratorsko. Uporabnik s pomočjo brezkontaktne tehnologije, ki jo lahko povežemo s sistemom za registracijo delovnega časa enostavno opravi prijavo v sistem in dostopa do menija, kjer se mu nudi izbor orodja glede na pooblastila in podane zahteve. Iskalnik po bazi orodja deluje opisno, uporabimo lahko čitalnik črtne kode ali pa pregledujemo po fotografijah orodja. Artikli so razdeljeni po skupinah za hitrejše iskanje. Ob izdaji sistem razknjiži porabo orodja po kriterijih, ki jih zahteva stranka in prenese transakcijo v ERP. Morebitne napačne izdaje uporabnik popravi z vračili v zato posebej označene predale, katere potem pregleda skrbnik in pravilno vloži te artikle. Sistem knjiži tudi vlaganja v omaro, vendar to omogoča le administratorski dostop. Ta omogoča še administracijo orodja, skupin, uporabnikov in samega sistema. Administrator lahko lokacije oz. predale kjer bo hranil orodje definira kot potrošne, vračljive, fiksne, predale za hrambo orodja ki se obdeluje, itd... Vsem tem manipulacijam je skupna ena točka - to so beležene transakcije ali zgodovina dogodkov. Iz transakcij sistem prikazuje kar nekaj ustaljenih statističnih poročil, obdeluje podatke za naročanje, preverja signalne količine orodja, obvešča skrbnike o specificiranih statusih orodja.

Prihranki v procesu
Prednosti takšnega sistema se kažejo nemudoma, saj je s takim sistemom in podporo moč razbremeniti delo logističnih delavcev v proizvodnji, kjer se delo odvija v večih izmenah in ob vikendih. Skrajšajo se lahko tudi časi potrebni za dobavo in izdajanje orodja. Inventura se lahko po potrebi opravlja dnevno. Vodilni delavci imajo neposreden in takojšen vpogled v porabo orodja in s temi podatki strateško načrtujejo procese. Na voljo so tudi tehnološki podatki o artiklih. Orodje, ki je razpisano po projektih je vedno na razpolago v pravih količinah in ni potrebe po večjih zalogah. Visoko-kvalificirani tehnološki delavci tako prihranijo čas pri zagotavljanju ustreznega orodja, saj oskrbo nadzorujemo s sistemom MicroLogistics.

Razvoj tehnologije in proizvodnih procesov prinaša vedno nove potrebe in izzive. Zato Iščemo in razvijamo rešitve, ki jih potrebujejo naši poslovni partnerji. S tem želimo ohraniti dolgoletno zaupanje zvestih strank in povečati njihovo zadovoljstvo.
   
 Novice
dmsw DMSW rezkalne glave za ultra visoke pomike

   
 Sejmi
 
Poslovalnici
   
 Ljubljana T: 01 5841 502

zemljevid >>

 Maribor T: 02 4600 300

zemljevid >>

 Odpiralni čas:
 ponedeljek - petek: 8 h -16 h
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne strinjam se".
Ne strinjam se