Rezilno orodje

Preglejte ponudbo našega rezilnega orodja in si zagotovite natančnost, učinkovitost in dolgo življenjsko dobo vašega orodja.


Svedri

Popoln izbor svedrov za visoko-učinkovito obdelavo kovin. Izbirate lahko med HSS in HSS-Co svedri ter svedri iz karbidne trdine HM. Glede na globino vrtanja so na voljo dolžine vijačnic od 2xD do 50xD in izvedbe s kanali za hlajenje skozi orodje ali brez kanalov za dovod hladilno mazalne tekočine. Geometrija svedrov je prilagojena glede na material obdelovanca: jekla ISO-P, nerjavna jekla ISO-M, sive litine ISO-K, kaljena jekla ISO-H, Ti-in Ni-zlitine ISO S, alumijij in druge ne-železne kovine ISO-N.

Proizvajalci: OSG, Sumitomo, DORMER, AMEC, Format


  • slide


Navojni svedri in vtiskovalci

Širok izbor ročnih in strojnih navojnih svedrov. Na voljo so navojni svedri z vijačnico za zaprte izvrtine in ravni navojni svedri za skoznje izvrtine. Navojni svedri so lahko zasnovani za splošno uporabo ali za uporabo na določeni skupini materialov npr. za mehka jekla, legirana jekla, sive litine, kaljena jekla, aluminij in druge-neželezne kovine. Navojni svedri so lahko izdelani iz jekla HSS, HSS-E, sintranega jekla XPM ali karbidne trdine HM. Vtiskovalci so namenjeni za vtiskovanje navoja, kjer dosežemo večjo trdnost navoja v primerjavi z vrezovanjem navoja.

Proizvajalci: OSG, DORMER, Format


  • slide
Rezkarji

Zelo širok izbor rezkarjev za visoko-učinkovito obdelavo kovin. Na voljo so HSS rezkarji, sintrani rezkarji XPM ter rezkarji iz karbidne trdin HM. Glede na namen uporabe lahko izbirate med cilindričnimi rezkarji, rezkarji s CR kotnim radijem, krogelnimi in utornimi, rezkarji. Geometrija rezkarjev je prilagojena glede na material obdelovanca: jekla ISO-P, nerjavna jekla ISO-M, sive litine ISO-K, kaljena jekla ISO-H, Ti-in Ni-zlitine ISO S, alumijij in druge ne-železne kovine ISO-N.

Proizvajalci: OSG, DORMER, Format


  • slidePovrtala, grezila

Proizvajalci povrtal: DORMER, OSG, URMA, Format
Proizvajalci grezil: DORMER, Format


  • slideTračne in krožne žage

Bi-Metalne tračne žage za razrez jekla in ne-železnih materialov. Za visoko-učinkovito žaganje nudimo različne tipe tračnih listov, ki so prilagojeni na pogoje rezanja: polne material, snope  ali tanko-stenske profile, toge ali manj toge stroje…


  • slideRezilna olja in hladilno mazalne tekočine

  • slide