CRYSTA-Apex V serija koordinatnih merilnih strojev


CRYSTA-Apex V serija koordinatnih merilnih strojev


Serija CRYSTA-Apex V je nova generacija CNC koordinatnih merilnih strojev, ki zagotavlja veliko vsestranskost in hitrost. Na voljo je v razponu merilnega območja od x, y, z  500x400x400(mm) pa do območja x, y, z  2000x4000x1600 (mm) in zagotavlja natančnost, ki je neprimerljivo boljša od predhodnih merilnih strojev linije Crysta Apex za majhne do srednje velike obdelovance.

 

Ima sistem SMS (Smart Measuring System) za on-line spremljanje in nadzor delovanja merilnega stroja z vizualizacijo podatkov za izboljšanje kakovosti izdelkov.

 

Standardno je opremljen s temperaturno kompenzacijo v realnem času. Na voljo so številne kontaktne glave in brezkontaktni senzorji za izvajanje številnih vrst meritev, vse pa je podprto s celovito programsko opremo za analizo in interpretacijo rezultatov meritev.


3D koordinatni merilni stroj CRYSTA-Apex V


Mitutoyo proizvaja zelo širok nabor merilnega orodja in naprav, vključno s pomičnimi merili, mikrometri, merilniki višine, merilnimi urami, konturografi, napravami za merjenje okroglosti, merilci hrapavosti površine, merilci trdote, profil projektorji, koordinatnimi merilnimi stroji ter programsko opremo.