Oprema za stroje

BTS Company poleg obdelovalnih strojev nudi tudi različno opremo za stroje. V ponudbi so transporterji odrezkov različnih izvedb in proizvajalcev, podajalci palic, sistemi za filtriranje zraka in hladilno-mazalnih tekočin, NC delilniki, naprave za predelavo odrezkov in druga oprema


Transporterji odrezkov

Nudimo različne modele transporterjev odrezkov iz strojev, ki so prilagodljivi in zasnovani za učinkovit prenos odrezkov različnih velikosti in oblik, kar omogoča nemoten potek obdelovalnega procesa. Prispevajo k čistejšemu in bolj urejenemu delovnemu okolju ter zmanjšuje potrebo po ročnem čiščenju in ravnanju z odrezki.

Proizvajalci: LNS, Sarigol

  • slidePodajalci palic

Visoko zmogljivi in natančni podajalce palic omogočajo samodejno in zanesljivo podajanje materiala v obdelovalne stroje. Prilagojeni so prilagojeni različnim oblikam in velikostim palic ter materialom. Njihova uporaba povečuje produktivnost, zmanjšuje čas nastavljanja in izboljšuje natančnost obdelave.

Proizvajalci: LNS, Top Automatizioni

  • slide
Delilniki

NC delilnike uporabljamo v obdelovalnih strojih za natančno pozicioniranje in vrtljivo gibanje obdelovancev na obdelovalnih strojih. Ti delilniki omogočajo večosno obdelavo z visoko stopnjo natančnosti, kar povečuje produktivnost in kakovost končnih izdelkov. Ponujamo raznovrstno paleto NC delilnikov, ki ustrezajo različnim potrebam strank.

  • slideFiltri za zrak

Sistemi za filtriranje zraka odstranjujejo oljne meglice in škodljive delce iz zraka. Predstavljajo vrhunsko rešitev za izboljšanje kakovosti zraka v delovnih prostorih in ohranjanje okoljske čistosti in prispeva k boljšemu zdravju delavcev in ohranjanju opreme. Uporabljajo se v različnih industrijskih okoljih.

  • slide