EDM stroji za elektroerozijo

Široka paleta strojev za elektro erozijo z inovativnimi rešitvami za različna področja industrije. Ponudba zajema EDM stroje za žično elektro-erozijo, potopne elektro-erozijske stroje in prebijalne stroje. Njihovi žično elektro-erozijski stroji omogočajo rezanje kompleksnih oblik z minimalnim vplivom na obdelovalni material in omogočajo proizvodnjo izdelkov z izredno natančnostjo. Poleg tega so stroji Mitsubishi Electric znani po svoji trajnosti, zanesljivosti in energetski učinkovitosti. Njihova tehnologija omogoča tudi izboljšanje produktivnosti in zmanjšanje časa obdelave, kar prispeva k zmanjšanju stroškov proizvodnje. Proizvajalec: Mitsubishi Electric


Žična erozija

Ponudba proizvajalca Mitsubishi Electric obsega zmogljive stroje za žično elektro-erozijo, kot je serija MV-R, ki omogočajo zanesljivo, učinkovito in natančno obdelavo materialov. Uporaba CNC stroja je za operaterja sedaj enostavnejša, vključeni pregledi stanja vzdrževanja ter porabe virov pomagajo pri analizi stroškov in preventivnem vzdrževanju.

Serija MV-S je zasnovana za visoke hitrosti rezanja pri kombinaciji ozkih tolerancev in nizke porabe energije. Stroji za žično erozijo imajo vgrajene napredne tehnologije kot so:

  • ODS - pogonski sitem z linearnimi motorji in komunikacijo po optičnih vlaknih
  • Inteligent AT - inovativen sistem vdevanja žice
  • PFC - sistem za izboljšano produktivnost
  • NUI - enostaven, intuitiven uporabniški vmesnik
  • LLS - sistem za zmanjšanje porabe energije

Proizvajalec: Mitsubishi Electric

  • slidePotopna erozija

Mitsubishi Electric je priznan proizvajalec EDM strojev za potopno elektro-erozijo. Ponudba vključuje seriji SG-S Power for Production in SG-R Power for Precision, ki sta visoko zmogljivi in popolnoma opremljeni potopni eroziji za sodobne orodjarne.

Proizvajalec: Mitsubishi Electric

  • slide