Roboti

BTS Company ponuja številne rešitve za avtomatizacijo proizvodnih sistemov. Za potrebe robotizacije v industriji nudimo industrijske robote, ki imajo večje nosilnosti in so namenjeni za različne naloge kot npr. strega strojev, brušenje, paletiziranje, varjenje… Industrijski roboti vam zagotovijo visoko stopnjo natančnosti, hitrosti in zanesljivosti, kar omogoča povečanje produktivnosti in skrajšanje časa ter zmanjšanje stroškov proizvodnje. Poleg industrijskih nudimo tudi sodelujoče oz. kolaborativne robote, ki so namenjeni za delovna okolja, kjer je prisoten človek. Uporabimo jih lahko v različnih industrijskih panogah. Za potrebe interne logistike vam nudimo avtonomne mobilne robote. Njihovo upravljanje je enostavno in ne potrebujejo posebnih prilagoditev kot so npr. talni žični vodniki.


Industrijski roboti

Kawasaki Robotics je priznan pionirski proizvajalec industrijskih robotov, ki ponuja široko paleto naprednih avtomatiziranih rešitev za različne industrije. Njihova ponudba vključuje robotske roke različnih velikosti in nosilnosti ter druge robote za različne aplikacije, vključno s strego obdelovalnih strojev, varjenjem, pakiranjem, obdelavo materialov in montažo. Glavne prednosti robotov Kawasaki Robotics vključujejo visoko stopnjo natančnosti, hitrosti in zanesljivosti, kar omogoča povečanje produktivnosti in skrajšanje časa ter zmanjšanje stroškov proizvodnje. Njihovi roboti so znani po svoji sposobnosti za delo v zahtevnih okoljih, kjer je potrebna visoka vzdržljivost.

Proizvajalec: Kawasaki Robotics

  • slideSodelujoči ko-boti

HANWHA je priznan proizvajalec kolaborativnih oziroma sodelujočih robotov, ki ponuja inovativne rešitve za sodelovanje med roboti in človeškimi operaterji. Njihova ponudba vključuje kolaborativne robote različnih nosilnosti, ki so namenjeni za različne industrije, vključno s proizvodnjo, logistiko in avtomatizacijo.

Glavne prednosti HANWHA kolaborativnih robotov vključujejo izjemno enostavno uporabo, prilagodljivost in varnost. Njihovi coboti so zasnovani tako, da omogočajo hitro implementacijo in enostavno programiranje, kar omogoča hitro prilagajanje proizvodnih procesov brez potrebe po zapletenem inženiringu.

Proizvajalec: HANWHA

  • slide
Avtonomni mobilni roboti

MiR (Mobile Industrial Robots) je eden vodilnih proizvajalecev avtonomnih mobilnih robotov, ki ponuja inovativne rešitve za avtomatizacijo notranjih logističnih procesov. Njihova ponudba obsega različne vrste mobilnih robotov, vključno z nosilnostmi od 100 kg do več kot 1000 kg, kar omogoča prilagodljivost za različne aplikacije.

Glavne prednosti MiR mobilnih robotov vključujejo visoko stopnjo avtonomije, enostavno uporabo in hitro implementacijo. Roboti so opremljeni z najsodobnejšo navigacijsko tehnologijo, kar jim omogoča, da se samodejno premikajo po okolju, se izogibajo oviram in se varno prilagajajo spremembam v okolju.

Proizvajalec: MiR

  • slideMobilna robotska celica

Mobilna celica s kolaborativnim robotom povečuje učinkovitost in fleksibilnost v proizvodnji ter omogoča, da robotizirana strega avtonomno izvaja proizvodnjo manjših serij, na primer pri dodatnih naročilih. Kompaktna in mobilna zasnova robotske celice ponuja največjo prilagodljivost pri proizvodnji in dostop do proizvodnih strojev. Zato smo za ta namen razvili lastno mobilno celico s kolaborativnim robotom v dveh osnovnih izpeljankah MC100 in MC200.

Mobilna celica je zasnovana za strego pri obdelovalnih strojih, razrezu, raziglevanju, brušenju, poliranju in varjenju. Celica je sestavljena iz kolaboratvinega robota, bazne postaje in transportnih ali stacionarnih zalogovnikov. Trenutno na celico vgrajujemo kolaborativne robote Hanhwa HCR z nosilnostjo 3 kg, 5 kg ali 12 kg.

Pri mobilni celici MC100 je logistika zasnovana za ročno strego transportnih zalogovnikov, med tem ko je pri mobilni celici MC200 logistika zasnovana za avtomatizirano strego z avtonomnimi mobilnimi roboti AMR MIR250.


  • slide