Ostali stroji

BTS Company ima v široki ponudbi tudi strojne tračne žage z ročnim, pol-avtomatskim ali CNC krmiljem, strojne krožne žage, vrtalne stroje in brusilne stroje. Po dogovoru vam priskrbimo tudi univerzalno stružnico ali rezkalni stroj.


Brusilni stroji

Toyoda je priznana proizvajalec visokokakovostne CNC brusilne strojev za industrijsko uporabo. Njihovi stroji se odlikujejo po natančnosti, vzdržljivosti in visoki produktivnosti. S široko paleto modelov, ki zajemajo od cilindričnih do površinskih brusilnikov, omogočajo strankam rešitve za obdelavo različnih materialov, vključno s kovinami, keramiko in plastiko. Toyodini CNC brusilni stroji so opremljeni s sodobnimi tehnološkimi funkcijami, kot so avtomatsko uravnoteženje brusilnih koles, visoka hitrost brušenja ter upravljanje prek enostavne programske opreme, kar zagotavlja učinkovito in zanesljivo delovanje. S svojim dolgoletnim izkušnjami in inovativnim pristopom Toyoda ostaja vodilno ime na področju CNC brusilnih strojev.

Proizvajalec: JTEKT Toyoda

  • slideTračne žage

BTS Company nudi različne vrste strojnih žag, kot so horizontalne tračne žage, vertikalne tračne žage, polavtomatske CNC tračne žage in krožne žage.

Glavne prednosti strojnih žag vključujejo visoko natančnost rezanja, zanesljivost, vzdržljivost in možnost prilagajanja različnim aplikacijam. Zasnovane za izboljšanje produktivnosti in zmanjšanje časa rezanja, kar je ključnega pomena za natančno in učinkovito obdelavo materialov.

Proizvajalca: DoALL, Pegas Gonda

  • slide
Krožne žage

DoALL poleg industrijskih strojih tračnih žag izdeluje tudi visoko-kakovotne CNC krožnie žage. Zasnovane za natančno in učinkovito žaganje različnih materialov, z njimi dosežemo bistveno skrajšanje časa rezanja in povečanje produktivnosti. Žage imajo togo konstrukcijijo, opremljene so s sodobno tehnologijo, kot so digitalni nadzorni sistemi, avtomatsko podajanje materiala in prilagodljive hitrosti rezanja, kar omogoča visoko stopnjo natančnosti in produktivnosti.

Proizvajalca: DoALL

  • slideVrtalni stroji

BTS Company nudi namizne in stabilne vrtalne stoje za obrt in industrijo. Uporabljajo jih v različnih industrijskih panogah in so opremljeni s sodobno tehnologijo, ki omogoča hitro in natančno vrtanje. Različni modeli omogočajo operacije vrtanja, vrezovanja navojev in rezkanja. Imajo lahko ročni ali avtomatski pomik pinole, stopenjsko ali brez-stopensko nastavitev vrtljajev, črpalko za dovod hladilno-mazalne tekočine, nagibno delovno mizo in drugo opremo.

Proizvajalca: Serrmac, Roghi

  • slide