Zastopstva za stroje

DN Solutions


DN Solutions iz J. Koreje je eden največjih svetovnih proizvajalecv CNC obdelovalnih strojev.

Preberi več

JTEKT TOYODA


JTEKT TOYODA je ugleden japonski proizvajalec CNC obdelovalnih strojev, ki se ponaša s široko paleto visokokakovostnih in inovativnih rešitev za obdelavo kovin.

Preberi več

GROB


GROB je že več kot 90 let eden od globalnih akterjev na področju razvoja in proizvodnje posamičnih strojev in proizvodnih linij.

Preberi več

NIDEC OKK


NIDEC OKK je priznan proizvajalec CNC obdelovalnih strojev, ki izstopa zaradi svoje inovativnosti in vrhunske tehnologije v obdelovalni industriji.

Preberi več

MITSUBISHI ELECTRIC


MITSUBISHI ELECTRIC je ugleden proizvajalec vrhunskih strojev za elektro erozijo, ki ponuja široko paleto inovativnih rešitev za različne industrije.

Preberi več

Kawasaki Robotics


Kawasaki Robotics je priznan pionirski proizvajalec industrijskih robotov, ki ponuja široko paleto naprednih avtomatiziranih rešitev za različne industrije.

Preberi več

HANWHA


HANWHA je priznan proizvajalec kolaborativnih oziroma sodelujočih robotov, ki ponuja inovativne rešitve za sodelovanje med roboti in človeškimi operaterji.

Preberi več

MiR


MiR (Mobile Industrial Robots) je eden vodilnih proizvajalecev avtonomnih mobilnih robotov, ki ponuja inovativne rešitve za avtomatizacijo notranjih logističnih procesov.

Preberi več

PEGAS - GONDA


PEGAS GONDA je priznan češki proizvajalec strojnih tračnih žag, ki ponuja zelo širok izbor visokokakovostnih rešitev za žaganje kovin in drugih materialov.

Preberi več

DoALL


DoALL je priznan proizvajalec strojnih tračnih žag in listov tračnih žag, ki nudi celoten spekter visoko kakovostnih rešitev za žaganje kovin in drugih materialov.

Preberi več

SARIGOL KONVEYOR SISTEMLERI


SARIGOL je priznan proizvajalec transporterjev odrezkov in filtrirnih sistemov, ki nudi raznolike in napredne rešitve za transport in predelavo odrezkov ter filtracijo tekočin v različnih industrijskih panogah.

Preberi več

TOP AUTOMAZIONI S.R.L.


TOP AUTOMAZIONI je priznan italijanski proizvajalec podajalcev palic in avtomatiziranih rešitev za industrijske aplikacije.

Preberi več

LNS


LNS je eden vodilnih proizvajalecev podajalce palic, transporterjev odrezkov in druge periferne opreme za obdelovalne stroje.

Preberi več

KNOLL MASCHINENBAU GMBH


KNOLL je priznan nemški proizvajalec naprednih industrijskih rešitev, specializiran za visokotlačne črpalke, transporterje odrezkov, sisteme za filtriranje hladilno-mazalnih tekočin in sisteme za mazanje in hlajenje z oljno meglo.

Preberi več

LOSMA


LOSMA je priznan italijanski proizvajalec filtracijskih sistemov, specializiran za čiščenje zraka in hladilno-mazalnih tekočin v industrijskih okoljih.

Preberi več