Doosan Machine Tools ima novo ime DN Solutions

Podjetje Doosan Machine Tools je v 50 letih obstoja neprestano raslo. Poganjale so ga nenehne inovacije in duh sprejemanja novih izzivov. Danes so v Doosanu kot vodilnem proizvajalcu v svetovni industriji obdelovalnih strojev še izboljšali zadovoljstvo strank. Postali so konkurenčni na visokotehnoloških področjih zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim, raziskavam in razvoju ter nenehnemu odzivu na potrebe hitro spreminjajočih se svetovnih trgov.

Pod novim imenom DN Solutions, Doosan Machine Tools zdaj začenja novo pot skupaj z DN Automotive, globalnim proizvajalcem z 50-letno zgodovino. Stopili so v zvezo s korporacijo DTR Automotive in postali del skupine DN Solutions (www.dn-solutions.com); njen sestavni del na področju mehanske obdelave.

Z 2. junijem 2022 Doosan machine tools spreminja svoje ime v DN Solutions, prizadevali si bodo narediti korak naprej, da postanejo vodilni na področju integrirane proizvodne tehnologije, ki presega le obdelovalne stroje. DN Solutions se zavezuje k utrjevanju zaupanja s partnerji ter nadaljnji krepitvi konkurenčnosti izdelkov in storitev.

Če potrebujete kakršnokoli dodatno pojasnilo ali podatek, nas prosim kontaktirajte.