Razširitev linije rezkalnih glav WFX Sumitomo


Razširitev linije rezkalnih glav WFX Sumitomo


Sumitomo je dopolnil linijo rezkalnih glav WFX z serijo WFXH za obdelavo z visokimi pomiki in serijo WFXC za rezkanje faze.WFX rezkalne glave so namenjene za visoko precizno čelno in stransko rezkanje 90° in zagotavljajo zelo fino obdelano površino, zlasti po večkratnih prehodih rezkarja. Dobavljive so v premerih od Ø20 do Ø250mm.

Dopolnjena serija WFXH za visoke pomike ima kot ploščice 15° in je namenjena za visoko-učinkovito obdelavo s povečanimi pomiki pri različnih aplikacijah kot so npr. interpolacijska obdelava in rezkanje naklona. Dobavljive so glave v premerih od Ø25 do Ø63 mm.


WFX rezkalne glave so dopolnjene s serijo WFXH za visoke pomike in WFXC glavami za rezkanje faze


Serija WFXC za rezkanje faze ima kot obdelave 45°. Obdelujemo lahko faze (zgornje in spodnje) na izvrtinah, zunanjih robovih obdelovanca, možno je tudi rezkanje stranskih V-utorov. WFXC glave so dobavljive v imenskih premerih Ø8 do Ø32 mm.

Vse omenjene WFX serije uporabljajo enake SOMT oz. SOET ploščice s 4 rezalnimi robovi. Izbor kvalitet za različne materiale in lomilci za fino, srednjo in grobo obdelavo omogočajo obdelavo na širokem spektru aplikacij.


SOMT / SOET ploščice s 4 rezilnimi robovi pokrivajo širok spekter aplikacij