Serija večnamenskih navojnih svedrov OSG A-TAP


Serija večnamenskih navojnih svedrov OSG A-TAP


 

OSG A-TAP je serija večnamenskih strojnih navojnih svedrov, ki se odlično izkažejo pri različnih materialih in aplikacijah in tako poenostavijo proces upravljanja z orodji.

 

OSG A je premium blagovna znamka, ki vsakemu uporabniku zagotavlja visok nivo kakovosti. Vključuje svedre, navojne svedre, vtiskovalce in rezkarje, ki so zasnovani tako, da s svojo kakovostjo in zanesljivostjo presegajo potrebe uporabnikov.

 


Premium navojni svedri OSG A-POT in A-SFT zagotavljajo stabilno visokohitrostno obdelavo in odličen odvod odrezkov v širokem spektru materialov.

Najpogostejša težava pri izdelavi navojev je odvajanje odrezkov iz zaprtih izvrtin. Za rešitev tovrstnih težav, je OSG razvil A-SFT navojni sveder s spremenljivim kotom vijačnice, ki omogoča stabilen odvod odrezkov in zmanjša silo rezanja. Kot vijačnice se spreminja od uvodnega dela rezil, kjer se formira oblika odrezka do izhoda vijačnice, kjer izstopajo odrezki. Edinstvena geometrija omogoča tvorbo kompaktnih odrezkov, ki se lažje odvajajo iz izvrtine.

 


Navojni svedri so izdelani iz sintranega HSS in patentirane V-prevleke. To omogoča prilagoditev na širok spekter rezilnih pogojev in odlično obrabno obstojnost. Unikatna oblika rezilnega robu je prilagojena za visoko-hitrostno obdelavo. Serija navojnih svedrov A-POT (za prehodne izvrtine) in A-SFT (za zaprte izvrtine) se odlično izkaže tako pri obdelavi običajnih jekel kakor tudi nerjavnih in mehkih jekel..