Sumitomo SDP svedri za jekla in široko področje uporabe

SDP sveder iz karbidne trdine s kanali za dovod hladilno-mazalne tekočine je vrhunski visoko-produkcijski sveder za vrtanje jekla in tudi drugih kovinskih materialov. Izdelan je v izvedbah dolžine vijačnice 3D, 5D in 7D.

Prevlečen je z Sumi-Power prevleko, ki zagotavlja izboljšano odpornost proti obrabi in oprijemanju.


SDP HM svedri s hlajenjem so namenjeni za visoko-produkcijsko vrtanje jekla s pomiki vse do 0,75 mm/vrt in globinevrtanja 3D ,5D in 7D.

Sveder ima tudi dvojni vodilni rob za izjemno natančnost izvrtine, eliptično obliko žlebov za izboljšano odvajanje odrezkov in ukrivljen rezilni rob za optimalno oblikovanje odrezkov in nizko silo rezanja.

 SDP HM svedri s hlajenjem so namenjeni za visoko-produkcijsko vrtanje jekla s pomiki vse do 0,75 mm/vrt in globinevrtanja 3D ,5D in 7D.

Pomik in rezalna hitrost glede na premer svedra.

 

SDP sveder omogoča vrtanje jekla z izjemno velikimi pomiki vse do 0,75 mm/vrt.

Test je pokazal, da ima SDP sveder trikrat daljšo življenjsko dobo kot konkurenčni sveder, na testu je SDP sveder opravil dolžino vrtanja 60 m oziroma 800 izvrtin.

 Test svedra SDP pri vrtanju jekla z maksimalnimi pomiki.

SDP sveder zagotavlja visoko produktivnost in stabilen proces vrtanja. SDP sveder uporabljamo za skupine materialov P- jekla in tudi za M – nerjavna jekla, K – sive litine, N – neželezne materiale, S- eksotične zlitine. Za vrtanje nerjavnega jekla oziroma Inox-a uporabite namenski sveder SDM Sumitomo.

BTS Company nudi v povezavi s Sumitomo tudi ponovno prebrušenje in oplaščenje SDP svedrov, z večkratnim brušenjem lahko še dodatno znižate stroške orodja.