DN Solutions stroji z krmilnikom FANUC 0iF PLUS


DN Solutions stroji z krmilnikom FANUC 0iF PLUS


Proizvajalec strojev DN Solutions si prizadeva svojim strankam zagotoviti najboljši uporabniško izkušnjo na stroju. Vse nove stroje je opremil z zadnjo izboljšano generacijo krmilnika FANUC Series 0i-F Plus, ki pripomore k lažjemu upravljanju in programiranju na strojih. Ta tip krmilnika prinaša v osnovni opremi 15'' zaslon in računalnik z notranjim spominom 2MB.

Za razširitev notranjega spomina lahko pri obstoječih ali novih stroji naročimo strežnik notranjega spomina (Data Server), ki se vstavi v krmilnik stroja. Na ta način lahko povečamo kapaciteto pomnilnika do 4GB. Ta opcija je primerna za vse uporabnike, ki vsakodnevno pošiljajo nc programe na stroj preko računalnika.

DN Solutions sedaj v novi promociji nudi za nove stroje brezplačno razširitev notranjega spomina iz 2MB na 2GB. S povečanjem notranjega pomnilnika lahko uporabnik prenese in upravlja program do 2 GB prek spominske kartice CF ali USB brez namestitve strojne opreme oz. strežnika notranjega spomina. Na voljo je tudi generični tip priklopa USB.

Posodobitev je dobrodošla za uporabnike, ki ne prenašajo pogosto programa in potrebujejo več kot 2 MB programskega pomnilnika. Program tako v krmilnik prenesemo le v nekaj sekundah. Promocija je časovno omejena na tri mesece.


Strežnik notranjega spomina je primeren za uporabnike, ki vsakodnevno pošiljajo nc programe iz osebnega računalnika v krmilnik stroja.

S povečanjem notranjega pomnilnika na 2 GB lahko uporabnik preko CF kartice ali USB ključa enostavno prenese nc program v krmilnik.