CNC obdelovalni centri

BTS Company je specializiran prodajalec vrhunskih CNC obdelovalnih strojev za kovinsko-predelovalno industrijo. Naša ponudba vključuje CNC stružnice, CNC vertikalne obdelovalne centre, CNC horizontalne rezkalne centre, 5-osne obdelovalne centre za kompleksno obdelavo, portalne obdelovalne centre, bohrwerke... Zagotavljamo vam visoko kakovost, zmogljivost in zanesljivost naših strojev in opreme. BTS vam s celovito rešitvijo omogoča izboljšati produktivnost in konkurenčnost v vaši proizvodnji. Za več informacij o naši ponudbi se obrnite na nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše potrebe. Proizvajalci: DN Solutions, GROB, Nidec OKK, JTEKT Toyoda


Vertikalni obdelovalni centri

BTS Company je zastopnik in prodajalec visoko kakovostnih CNC vertikalnih obdelovalnih centrov. Naša ponudba vključuje visoko zmogljive stroje, zasnovane za visoko-učinkovito in natančno obdelavo materialov. Z inovativnimi tehnologijami in zanesljivostjo naših obdelovalnih centrov vam pomagamo izboljšati produktivnost in kakovost vaše proizvodnje. Za več informacij in svetovanje glede na vaše potrebe nas kontaktirajte danes.

Proizvajalci: DN Solutions, Nidec OKK

  • slideHorizontalni obdelovalni centri

BTS Company je specializiran prodajalec in zastopnik visoko kakovostnih CNC horizontalnih obdelovalnih centrov. Naša ponudba vključuje zmogljive stroje, ki so zasnovani za učinkovito in natančno obdelavo materialov. Z inovativnimi tehnologijami in zanesljivostjo obdelovalnih centrov lahko izboljšate produktivnost ter dosežete vrhunsko kakovost v vaši proizvodnji. Za strokovno svetovanje in več informacij nas kontaktirajte danes.

Proizvajalci: DN Solutions, GROB, Nidec OKK, JTEKT Toyoda

  • slide
5-osni obdelovalni centri

BTS Company je specializiran prodajalec vrhunskih CNC 5-osnih obdelovalnih centrov. Naša ponudba vključuje visoko zmogljive obdelovalne centre, ki omogočajo kompleksno in natančno obdelavo materialov. Z inovativnimi tehnologijami in zanesljivostjo naših obdelovalnih centrov vam pomagamo doseči vrhunsko kakovost izdelkov in visoko produktivnost. Za več informacij in svetovanje, ki ustreza vašim potrebam, nas kontaktirajte danes.

Proizvajalci: DN Solutions, GROB, Nidec OKK

  • slideBohrwerki

Naša ponudba vključuje zmogljive CNC horizontalne rezkalno-vrtalne stroje - bohrwerke, ki so zanesljivi, stabilni, vzdržljivi in stroškovno učinkoviti. DBC obdelovalni stroji so zasnovani z nizkim težiščem, kar minimizira vibracije tudi pri najtežjih obdelavah. Za več informacij o naši ponudbi in strokovno svetovanje, ki ustreza vašim specifičnim potrebam, nas kontaktirajte danes.

Proizvajalec: DN Solutions

  • slideDvo-stebrni stroji

Naša ponudba vključuje CNC dvo-steberne rezkalne stroje, ki so idealni za orodjarne in delavnice, ki se izdelujejo velika orodija za avtomobilsko industrijo, brizganje plastike ali orodja za stiskalnice. Izbirate lahko med stroji z različnimi močmi vretena, velikostjo delovnega območja in osmi obdelave. Naši stroji so enostavni za upravljanje, visoko produktivni, zagotavljajo visoko preciznost in stabilnost.

Proizvajalec: DN Solutions

  • slide